0744 668 217 stoicastoves@gmail.com Str. Razoare 11 ap 24

Acasa

Alegerea unui semineu este foarte importanta deoarece trebuie sa tineti cont de divers aspecte, fie ca alegeti unul pentru locuinta dumneavoastra sau pentru la locul de munca. Un semineu poate fi folosit fie ca un simplu obiect de decor sau pentru incalzirea spatiului dumneavoastra. Poate fi amplasat in orice loc din casa, asigura caldura pentru suprafete mari cu foarte putine lemne, este  absolut sigur de folosit, poate fi realizat sub orice forma si marime, se curata foarte rar si consuma lemn sau gaz in antitati mici, in functie de varianta de semineu pentru care ati optat.

Focare

Aceste focare de semineu sunt produse de incredere si de inalta calitate, pentru care oferim o garantie intre 5-10 ani. Cu toate ca exista posibilitatea de a nu avea o reprezentanta in orasul tau, totusi oferim transportul gratuit la domiciliu oriunde in Romania.

Termofocare

Termofocare cu posibilitate de racordare la instalatia de incalzire si apa menajera in paralel cu alte surse de incalzire (panouri solare, centrale pe gaz.

Coșuri de fum

Va punem la dispozitie coşurile de fum LSK ce au posibilitatea de a se racorda la mai multe tipuri de surse de caldura.

Sobe

Desi toate tipurile de sobe folosesc acelasi principiu de combustie secundara ele se diferentiaza in functie de diferite resurse materiale si in functie de alcatuirea traditionala a interioarelor.

Componente Șeminee

Componente montare/conectare șeminee

Șeminee începand de la 1550 Ron!

Contactați-ne pentru o ofertă personalizată!

Garanție 5 ani la toate produsele

Transport gratuit

Consultanță