Despre Noi – Seminee Stoica

Seminee Stoica – Noi suntem cei care aducem caldura in casa ta!

In sezonul rece un pahar de vin in fata semineului iti schimba total dispozitia daca simti nevoia sa te relaxezi dupa o zi lunga si obositoare. Chiar daca stai la bloc sau la casa, semineul isi poate gasi locul in incinta imobilului tau daca doresti o schimbare de design si un loc al tau calduros si de relaxare.

In cazul in care nu esti deja posesorulu unui semineu si nu vrei sa iasa ceva gresit, vrei doresti randament maxim si consum minim de lemne, atunci Seminee Cluj itipoate oferi consultanta gratuita in vederea alegerii semineului potrivit casei tale sau de ce nu chiar pentru montarea acestuia.

Executam seminee rustice, moderne sau clasice, cu focar de ardere inchis, deschis sau cu dubla functionalitate, seminee pe lemne, etc., in functie de cerintele fiecarui client. De asemenea, va punem la dispozitie o gama de seminee diverse  din care puteti alege un model specific sau puteti combina mai multe modele în functie de ceea ce va doriti. In plus, va oferim o gama larga de materiale izolatoare, focare, termofocare, sobe, cosuri de fum si alte materiale si accesorii necesare pentru constructia unui semineu, la cele mai inalte standarde.  Seminee Cluj comercializeaza si monteaza seminee care functioneaza cu combustibil lemnos, gazos, bioetanol sau electrice, coșuri de fum ceramice sau din inox, inserturi de focare pentru seminee, sobe, la cel mai bun pret de pe piata romaneasca.

Avand experienta vasta in acest domeniu oferim consultanta gratuita  pentru  clientii nostrii, oferindu-le informatii referitor la ce presupune montarea unui semineu, astfel incat sa dispuna de toate informatiile inainte de a lua deizia finala, aceea de a achizitiona un semineu. Oricare ar fi stilul dumneavoastra preferat de semineu contemporan, clasic, rustic veti gasi cu siguranta un model potrivit pentru casa dumneavoastra. Daca deja aveti in plan cum doriti sa arate semineul dumneavostra, suntem deschisi la discutii si in functie de cum doriti sa arate si de bugetul de care dispuneti, noi va vom face o oferta care sa tina cont de toate criteriile mentionate.

Seminee Cluj va garanteaza folosirea materialelor corespunzatoare si de calitate la constructia unui semineu, fiecare produs achizitionat de la noi avand o garantie de minim 5 ani.

Daca va intereseaza un produs anume, doriti sa va construim un semineu sau pentru mai multe informatii si consultanta, puteti sa ne trimiteti un mesaj cu ajutorul formularului disponibil in pagina de contact sau sa folositi datele de contact.

Telefon:  0744 668217

Email:  stoicastoves@gmail.com

 

IN CAZ DE NEVOIE, ASIGURAM SI MONTAREA COSULUI DE FUM POTRIVIT.

OFERIM CONSULTANTA GRATUITA!

 

 

 

Ce spun clientii nostri …

Am achizitionat un semineu doar din punct de vedere estetic initial, insa trebuie sa recunosc ca in sezonul rece un pahar de vin in fata semineului iti schimba total dispozitia intr-o zi proasta. Recomand echipa domnului Stoica!

Familia Seleș

Mediaș

Multumesc domnului Stoica pentru serviciile oferite. Multumesc pentru promptitudine si pentru ajutorul oferit in vederea montarii semineului. Singur nu cred ca m-as fi descurcat.

Familia Modovan

Tg. Mureș

Va multumesc pentru schimbarea pe care ati adus-o casei mele. Adevarul este ca un semineu este exact ceea ce lipsea casei noastre pentru a arata perfect si pentru a trece usor peste sezonul rece.

Familia Iancu

Sibiu

Virgil Stoica

Strada Caisului, Nr. 7

545400 Sighisoara

Mures

Tel.: 0744 668 217

Fax: 0744 668 217

Email: stoicastoves@gmail.com

© Seminee Cluj 2017